GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Nem találod a választ? Hívj minket a 061 505 6294 telefonszámon vagy írj e-mailt az info@napsie.hu-ra

A Napsie-ról

 

Miből készül a Napsie?

A Napsie 4 gondosan kiválasztott rétegből áll, melyek a Napsie Kényelmi Rendszereként tökéletesen kiegészítik egymást:

  1. Nagy sűrűségű habalap (8cm) - ennek köszönhető a kiváló tartás és a hosszú élettartam. Sűrűség: 28 kg / m3
  2. Habrugóréteg (5cm) – a tér mindhárom irányáában rugalmasan alkalmazkodik a testhez, és kiválóan szellőzik.
  3. Támasztóhab (3cm) - a felső és az alsó réteg között gondoskodik a jó megtámasztásról. Sűrűség: 40 kg / m3
  4. Memóriahab (2cm) - ölelő puhasággal kényeztet, és csökkenti a testre nehezedő nyomást

A matrac terhelhetősége 140 kg / személy

 

Mi is valójában a habrugóréteg?

A bonellrugók és a memóriahab legjobb tulajdonságait egyesítő, nyitott cellákból és méhsejt alakú habrugókból álló rendszer. A minden irányban ható, 3 dimenziós mozgástartomány teljes körű, dinamikus megtámasztást és kompromisszumok nélküli kényelmet nyújt. A Napsie ennek a hibrid technológiának köszönheti ruganyosságát és remek szellőzését, amely egyedülálló hőszabályozást biztosít a tested számára.

 

Hogyan passzolhat egyetlen matrac mindenkihez?

Már 15 éve készítünk matracokat, és ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk az emberek alvási szokásairól. Meglepő, de azt tapasztaltuk, hogy a vásárlók 99%-a ugyanazt a terméket kedveli. Ezt szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy alapfilozófiánk szerint csak egyféle, de valóban csúcsminőségű matracot kínálunk, elhagyva a magas árakat eredményező extra sallangokat. A matracvásárlás eddig bonyolult volt, mert 100-féle verzió közül kellett kiválasztani az igazit. A túl nagy választék gyakran csalódáshoz vezetett, mert a vásárló végül egy számára alkalmatlan alvófelület mellett döntött.

Hosszas kutatásnak, a fogyasztói teszteknek és az aprólékos tervezésnek köszönhetően lesz a mi matracunk egyszerűen tökéletes. Ha van is titok, akkor az az innovatív, kompromisszumokat nem tűrő anyagválasztásban rejlik. A Napsie lényege a habrugó technológia. Ez az egyedülálló matracbelső rendkívül jól alkalmazkodik a test alakjához, súlyához és mozgásához.

Nagyon lényeges pont volt a készítésénél, hogy részletekbe menően vizsgáltuk meg vásárlóink alvási szokásait. Ez azt is jelenti, hogy a Napsie keménysége, vastagsága és kényelmi szintje szinte tökéletes.

Ha nem hiszed mindezt, próbáld ki a Napsie-t 101 napon át, és ha nem szereted meg úgy, ahogy mi szeretjük, visszavesszük, és visszatérítjük neked az árát.

 

Érezni a Napsie-n a partner mozgását?

A Napsie elkülöníti az ágy másik oldalán keletkező mozgás rezgéseit, így jobbik feled mozgolódása mellett is az igazak álmát aludhatod.

Duplaméretű matracaink osztott belsővel készülnek, azaz egy huzat két matracbelsőt takar. Ez elejét veszi annak, hogy a partner mozgása által keltett hullám átterjedjen az ágy egyik oldaláról a másikra. Ugrálhatsz, forgolódhatsz és akár táncolhatsz is az ágyban, a partnered ebből semmit sem fog érezni.

Fontos megjegyezni, hogy a két matracbelső között nincs hézag, így a mi matracunk nem fogja középen beszippantani a kezeid és a lábadat.

 

Milyen testméretig használható a Napsie?

A Napsie teherbírását nem bíztuk a véletlenre, többféle terheléssel és súlyelosztással is teszteltük. A Napsie nem fog középen behorpadni vagy elrepedni, helyette szépen és egyenletesen elosztja a testsúlyt. Ezt bizonyítja egyik tesztünk, amikor egy 128 kg-os babát egy 50 kg-os mellé fektettünk, de a megtámasztás és a kényelem mindkettő esetében ugyanolyan volt.

 

Miből készül a huzat?

100% poliészterből, amely egy speciális kezelésnek köszönhetően véd a baktériumok és az allergének ellen.

 

Hol készül a Napsie?

Nem Kínában. 100%-ban európai termék.

 

Milyen méretekben kapható? Milyen nehéz?

A Napsie 5 méretben kapható:

MéretSúly

80x200 cm

7,81 kg

90x200 cm

8,86 kg

140x200 cm

13,65 kg

160x200 cm

15,69 kg

180x200 cm

17,73 kg

Magassága 18 cm.

A Napsie megvásárlása

 

Kipróbálhatom a matracot a megvásárlás előtt?

Igen és nem. Mivel nincsen bemutatótermünk, ezzel is csökkentve a matrac árát, a Napsie-ra egyelőre nem fekhetsz rá egy üzletben.

Tágabb értelemben azonban van lehetőséged tesztelni. 101 éjszakányi ingyenes próbaidő elég ahhoz, hogy közelebbről is megismerkedjetek, és beleszeress egy életen át.

Garancia és visszavétel

 

Mit szólnál 101 éjszakányi próbaidőhöz?

Kapsz tőlünk 101 éjszakát, hogy a Napsie-t kipróbálhasd a hálószobádban. A próbaidő a matrac kézhezvételének napjától indul. Ha úgy döntesz, hogy termékünk nem neked való, lépj velünk kapcsolatba, mi megszervezzük a visszaszállítást, és 1-2 héten belül visszatérítjük a vételárat.

Mivel a Napsie egy speciális, az igényeidhez alkalmazkodó matrac, ezért adj neki legalább 30 nap próbaidőt. A matracnak akár egy hétbe is beletelhet, hogy teljesen hozzád igazodjon.

 

Mi történik a visszaküldött matraccal?

A matrac állapotától (sérült-e) és visszaküldésének okától függetlenül soha nem adjuk el őket újra.

 

Be kell csomagolnom egy dobozba a visszaküldéshez?

Dobozba nem szükséges becsomagolni a matracot, de össze kell hajtani amennyire lehetséges, összekötni, és befóliázni, hogy a futár el tudja vinni.

 

12 hónap garancia és 10 év szavatosság

Minden Napsie matrac 12 hónap jótállással és 10 év szavatossággal kapható, mert tudjuk, hogy jóban-rosszban ki fog melletted tartani.

 

Valami nincs rendben, és vissza szeretnéd küldeni a Napsie-t?

Kérjük, elsőként hívj fel minket a 061 505 6294-es telefonszámon, vagy írj nekünk a következő e-mail címre: info@napsie.hu. Az adatok egyeztetése után a számodra legalkalmasabb napon és időpontban elszállítjuk tőled a Napsie-t.

Szállítás

 

Mennyibe kerül a szállítás?

A kiszállítás díja 9 997 Ft értékű vásárlásig 1 490 Ft, 9 998-19 997 Ft között 990 Ft, 19 998 Ft felett ingyenes.

 

Szállítási idő? Mikor kapom meg a Napsie-mat?

Átlagosan 4-7 munkanapba telik, hogy a Napsie központi raktárunkból megérkezzen hozzád. A megrendelés leadása után e-mailben visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza a megrendelés, a szállítás és a fizetés részleteit.

 

Meghatározhatom a szállítás napját és idejét?

Igen, a megrendeléskor találsz ehhez egy külön kitöltendő mezőt. Nem tudjuk garantálni, hogy a szállítás percre pontos lesz, de minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy időben érkezzünk.

 

Megváltoztathatom a szállítási címet?

Nem probléma, ha hirtelen összeköltözöl a szerelmeddel, vagy ha valaki elől váratlanul menekülnöd kell. Megoldjuk!

Kérjük, amint lehetséges, lépj velünk kapcsolatba (azért az alvást ne hagyd ki). A címváltoztatási kéréseket is bármikor teljesíteni tudjuk, de könnyebb dolgunk van, ha van rá 24 óránk, vagy egy kicsit több.

Telefonszámunk: 061 505 6294

E-mail címünk: info@napsie.hu

Élet a Napsie-val

 

Allergiás vagyok - alkalmas számomra a Napsie?

Igen, teljes mértékben. A Napsie mosható, hipoallergén huzattal rendelkezik, így tökéletesen alkalmas asztmában vagy allergiában szenvedők számára is.

 

Milyen ágyrácsot kell használnom a Napsie-hoz?

A Napsie matracok lényegében bármilyen sima felületen kiválóan működnek. Használhatsz alá lécrolót, ágydeszkát, farugós ágyrácsot, de teheted a padlóra is. Csúszásgátló aljának köszönhetően a Napsie még a csúszós padlófelületeken is a helyén marad.

 

Hogyan tisztíthatom a huzatot?

Egyszerűen. A fehér huzat 40 °C-os vízben mosógépben mosható.

 

Hogyan kell a Napsie csomagot kibontani?

Egyszerűen. Csak vedd ki a Napsie-det a dobozából, tedd a végleges helyére, majd távolítsd el róla a műanyag védőréteget. A levegőt magába szívva a Napsie gyorsan életre kel, és pár óra alatt visszanyeri eredeti alakját. Habár tudjuk, hogy már alig várod, hogy kipróbálhasd, javasoljuk, hogy a használat előtt várj néhány órát, mivel tömörítetlen formáját akkor éri el.