HOGYAN ALKOTTUK MEG A MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES MATRACOT

Küldetésünk: egyszerű és hatékony

Megfigyeltük, hogy egy új matrac vásárlása néha felbosszantja az embereket. Ezért úgy gondoltuk, hogy megtudjuk, mi okozza a legnagyobb problémát számodra. Abban mindenki egyet értett, hogy a túl sok választási lehetőség nagyon zavaró. Aztán sokak problémája, hogy kevés információja van a felhasznált anyagokról. Végül, de nem utolsó sorban, hogy miért van olyan nagy különbség a minőség és az árak között. A Napsie-nál úgy döntöttünk, hogy leegyszerűsítjük az egész folyamatot: egy matrac mindenkinek.

15 évig kutattuk az alvási szokásokat

Nem akarunk dicsekedni, de több mint 15 évet töltöttünk matrac fejlesztéssel, visszajelzések gyűjtésével, folymatos termék fejlesztéssel, anyagok és kombinációk kísérletezésével, mire végre megtaláltuk a megfelelőt – Napsie matrac.

Egy jó éjszakai alváshoz a többség ezeket keresi egy matracban:

  • keményebb, de nem túl kemény és nem is süppedős
  • mosható huzat mert mindenki szeret néha ágyban reggelizni
  • nem melegszik túlamitől leginkább a férfiak szenvednek
  • széplegyen, ami leginkább a nőknek fontos
  • kipróbálhatómegvásárlás előtt
  • jó minőség, megfizethető áron

Az eredmény: egy matrac, ami mindenkinek megfelel

Összegyűjtöttük az összes tulajdonságot, melyek a legfontosabbak számodra, és ötvöztük őket egy matracban. Most már nem kell időt pazarolnod a végtelen számú lehetőségekre, vagy érthetetlen összehasonlításokra. A gondosan összeválagatott anyagok, és az intelligens tervezés 10 év kényelmes alvást biztosít számodra. Mivel mi hiszünk a Napsie-ban, 101 éjszaka ingyenes próbaidőt biztosítunk neked, hogy legyen időd beleszeretni.

Napsie – több, mint egy matrac

Szakértők szerint napi 8 óra alvás az ideális, de a Napsie matracon töltött idő nem csak alvásra használható. Napsie imádók néha egész hétvégéket töltenek az ágyban a kedvenc TV sorozatukkal. Jó érzéssel töltenek el órákat az okostelefonunkat böngészve. Nagy ritkán kelnek fel anélkül, hogy ne szundikálnának “még pár percet” és az alvás melett még nagyon sok más dolgot is szeretnek csinálni az ágyban, amelynek titkát a Napsie őrzi.

Szóval, mibe is kerül ez a matrac, ami ekkora szabadságot ad neked?

A szabadságnak nincs ára. De ha a 10 év szavatosságot vesszük alapul, a legtöbbet eladott, 160x200-as matrac árával számolva, a költséged lebontva így néz ki:

  • 49.999 Ft; / ÉVENTE
  • 161.2 Ft / HAVONTA
  • 5,37 Ft / NAPONTA

Megfizethető, ugye?

Most, hogy eljutottál idág, itt az idő, hogy megismerkedj a matraccal.