FELLEBBENTJÜK A LEPEDŐT

Így született a Napsie

Sokat gondolkodtunk azon, hogy vajon milyen matrac kell a tökéletes alváshoz. Azt is észrevettük, hogy a matracvétel nem igazán nevezhető vásárlóbarát folyamatnak, mert a számtalan modell és termékinformáció között nehéz eligazodni.

Ezért terveztünk egy egyedi, kiváló minőségű, exkluzív, mégis megfizethető matracot, és áramvonalasítottuk a vásárlási folyamatot. 15 évünkbe került, hogy az anyagok kipróbálása, a technológia tesztelése és a világszintű fogyasztói visszajelzések alapján megalkossuk a mindenki számára ideális matracot. A puzzle utolsó darabjaként megszületett a habrugó találmánya.

A tökéletesen alkalmazkodó matrac

Egyedülálló habrugó technológiánk két matractípus legjobb tulajdonságait ötvözi. Biztosítja a rugós matracok ruganyosságát, illetve a memóriahab utánozhatatlan kényelmét és alátámasztását is. A Napsie habszivacs rugói dinamikusan alkalmazkodnak testedhez, mivel a tér mindhárom irányába képesek mozogni. Ez az egyedi tulajdonság a fő oka annak, amiért a Napsie matrac mindenki számára, minden alvási pozícióhoz ideális.

Ezért különleges a Napsie

 • Lélegzik, és vigyáz az egészségedre

  Egy átlagos matracbelső több réteget tartalmaz, melyek különböző szivacsokból állnak, sok ragasztóval. Ez kevesebb szellőzést biztosít, így használója is többet izzad. A Napsie habrugóinak köszönhetően a matrac belsejében optimálisan kering a levegő, így biztosítva az ideális hőmérsékletet.

 •  
  Szabadalmaztatott technológia

  Ezt a speciális technológiát az egyik vezető belgiumi alváslabor szakértőinek segítségével alkották meg mindennapi használóinak visszajelzéseit figyelembe véve. Az eredmény lenyűgöző – a méhkaptárszerű habrugókat már 15 éve fejlesztik.

 •  
  Többet kevesebbért

  A Napsie magassága 18 cm, ami magasabb, mint a piacon jelenleg kapható átlagos, 14-16 cm magas matracok: ez azt jelenti, hogy kevesebb összegért akár 30%-kal többet is kaphatsz tőlünk.

 •  
  Európában készült, gondosan csomagolt termék

  A Napsie meglepően kis csomagban érkezik meg hozzád, ami a matrac méretének éppen ötödét teszi ki. De ne aggódj, a remek megtámasztást biztosító elemek épségben maradnak.

Több mint matrac

A Napsie több, mint egy hagyományos matrac. Nem csak éjszaka lesz megbízható társad, de az otthon töltött időd értékes részét is megoszthatod vele. Tanulj, olvass, játssz, hancúrozz rajta, élvezd minden pillanatát, amit vele tölthetsz.

Nézd meg, hogyan teszteltük

Lélegzik, és vigyáz az egészségedre

A Napsie habrugói folyamatosan áramoltatják a levegőt, így elvezetik a hőt és a nedvességet. A tökéletes szellőzésnek és a hipoallergén huzatnak köszönhetően minden reggel frissen és megfiatalodva ébredhetsz.

Megtart és átölel

A Napsie matrac mindenki számára tökéletes, legyél akár magas, akár alacsony, akár erős testalkatú vagy nádszálvékony. Minden testalkathoz alkalmazkodik, és a legjobbat nyújtja. Ébredj kipihenten és felfrissülten minden nap!

AZ ÁGY, AMIRE MINDIG SZÁMÍTHATSZ

VÁSÁROLD MEG MOST