8 ok, amiért egy matracot akarunk neked eladni

 

Nem kerülgetjük a forró kását: az a munkánk, hogy matracokat adjunk el. Semmi okunk ezt takargatni. Hogy miért? Mert tudjuk, hogy a piacon kapható egyik legjobb matracot kínáljuk, így nem is azt fogjuk sorolni, hogy miért vegyél egy újat, hanem azt, hogy miért a MIÉNKET válaszd.

Ezért válaszd társadnak a Napsie-t:

1. érv: Az új mobilodhoz hasonló csúcstechnológiát képviseli

Mondjuk az Angry Birds nem fut rajta, és Pokémonok levadászására sem alkalmas (bár magán az ágyon kergetheted őket), de a Napsie matracok ugyanolyan high-tech termékek mint egy új táblagép vagy egy okostelefon. Életre hívója a maga nemében egyedülálló, szabadalmaztatott OctaspringTM nevű technológia. Ebben a különleges, hibrid matracban a bonellrugók és a memóriahab legjobb tulajdonságai egyesülnek. Ha a jelenleg elérhető legjobb anyagokból készült Napsie matracon nem alszol jól, akkor a többin sem fogsz.

2. érv: Ugyanolyan könnyű megrendelni, mint egy pizzát

Pontosítunk: egy pizzánál is sokkal könnyebb megrendelni. Itt nincsenek végtelenül sorjázó kérdések... Milyen vastag tésztából akarod? Milyen feltétet szeretnél? Mekkora legyen, kicsi, közepes vagy nagy? A Napsie már elsőre annyira tökéletesre sikerült, hogy semmi értelme nem volt változtatni rajta. Így neked sem kell az idődet vesztegetned végtelen opciók mérlegelésével és egy hosszadalmas döntéshozatallal.

3. érv: Házhoz szállítjuk

Ha már készen állsz egy új matrac megvásárlására, és csak a logisztika miatt hezitálsz, ne aggódj: az új matracodat ingyen házhoz szállítjuk az ország egész területén, még akkor is, ha a semmi közepén laksz. A házhoz szállítás számunkra nem azt jelenti, hogy csak az épület ajtajáig megyünk. Ha szükséges, a matracodat a legfelső emeletre is felvisszük. Akár még a padlásra is!

4. érv: A tesztelés többet jelent egy egyéjszakás kalandnál

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy beleszeretsz a Napsie matracba, hogy a megvásárlása után 101 éjszakányi próbaidőt biztosítunk számodra. Nem igazán hiszünk az egyéjszakás kalandokban. A hosszú távú kapcsolatokhoz szükséges elköteleződés előtt alaposan meg kell ismernetek egymást.

5. érv: Nem fogunk megharagudni, ha mégsem tetszik

Mi nagyon szeretünk ezen a matracon aludni, de megígérjük, hogy nem fogunk neheztelni rád, ha nem ugyanígy érzel. Érte megyünk és elszállítjuk - nem teszünk fel kérdéseket, nem nézünk szemrehányóan, nincsenek extra költségek, csak egy gyors pénzvisszatérítés.

6. érv: Nem kell kenyéren és vízen tengődnöd ahhoz, hogy megengedhesd magadnak

Tudjuk, hogy egy új matrac beszerzése megterhelheti a büdzsédet, de nem akarjuk, hogy a hasadon spórolj csak azért, mert fontos számodra a minőségi alvás. Emiatt lehetőséged van rugalmas fizetési opciókat választani: kifizetheted a matracot előre, de igénybe veheted a részletfizetési lehetőséget is.

7. érv: Ezen a matracon nem fogsz leizzadni

Mert ügyeltünk a részletekre! Matracunk nem csak menő és fantasztikus, de még a legmelegebb nyári éjszakán is gondoskodik a hűvös alvófelületről. Szerkezetének köszönhetően a Napsie rendkívül jól szellőzik, így nagy melegben is kényelmes alvást biztosít. Arról nem is beszélve, hogy a Napsie egy mosható, hipoallergén huzattal rendelkezik.

8. érv: Az ébrenlét immár csak választás kérdése

Éjszaka ébren lenni az ágyban nem mindig rossz dolog, főleg, ha azt nem az álmatlanság, hanem a kellemes társaság okozza. A Napsie kényelme egyszer s mindenkorra ajtót mutat az álmatlanságnak, így csak rajtad áll, hogy mikor alszol, és mikor töltöd az egész éjszakát ébren.

Meggyőztünk, ugye? :)