Karácsonyi ajándékötletre van szükséged?

Íme 8 érdekes karácsonyi ajándék

Csak tudj közöttük választani! Nos valójában csak 7 ötletünk van, de haladjunk sorjában. Milyen egy jó karácsonyi ajándék? Eredeti, legalább egy kicsit hasznos, és elárul valamit a közted és a megajándékozott személy közötti kapcsolatról. Felejtsd el az olyan szokásos ajándékokat, mint a kozmetikai cikkek, az édességek vagy az ajándékutalványok! Itt az ideje, hogy szeretteidnek olyan ajándékot nyújts át, amit nem fognak egykönnyen elfelejteni, (de nem kerülnek egy vagyonba).

 

1: Ajándék, ami még több ajándékot tartogat

Nem, nem pénzről van szó (bár ha úgy vesszük, valami olyasmi), hanem egy sokkal aranyosabb és ünnepibb dologról: egy személyre szóló, színes karácsonyi harisnyáról, ami annyira elbűvöli majd a Télapót, hogy számtalan csodálatos ajándékkal fogja megtölteni.

Kinek ajánljuk?

Gyakorlatilag bárkinek: szülőknek, testvéreknek, partnernek, barátoknak, munkatársaknak, üzlettársaknak, jó és kevésbé jó ismerősöknek... Csak gyerekeknek nem, mert ők az azonnal örömöt okozó ajándékokat részesítik előnyben.

Mit üzen?

„Számtalan sok szép ajándékot kívánok neked, mert jól viselkedtél!“

 

2: Egy ajándék, ami szúr

Egy vastag, és meleg karácsonyi pulóver, amelynek mintája nyilvánosan hordhatatlanná teszi az ajándékot. Az ilyen pulcsik ismét divatba jöttek, és azt beszélik, hogy idén a legnagyobb sztárok is ilyeneket hordanak. Ha tényleg nagyon különlegeset akarsz adni, köss egyet saját magad!

Kinek ajánljuk?

Családtagoknak és közeli barátoknak (a főnöködnek inkább ne, mert ha egy saját kezűleg kötött, mosolygó szarvassal díszített pulcsit adsz neki, azt fogja gondolni rólad, hogy megkattantál).

Mit üzen?

„Mivel szeretsz, muszáj lesz hordanod ezt a borzadványt!“

 

3: Ajándék, ami emlékeket idéz fel

Mi is tudná a régi szép emlékeket egy játéknál jobban visszaidézni? Lehet egy olyan játék, ami a megajándékozott személy gyerekkorában volt népszerű (pl. egy ugrókötél), vagy valami, ami még a felnőttek számára is vicces (pl. a Twister), de persze olyan örökzöld is, ami időtlenül menő (és van rajta Star Wars logó).

Kinek ajánljuk?

Bárkinek, aki értékelni tud egy szentimentális gesztust.

Mit üzen?

„Emlékszel, hogy milyen mókás volt az élet? És még most is az lehet!"

 

4: Egy ajándék, ami kellemessé teszi a karácsonyt

Nem egy takaróra, bolyhos papucsra, vagy meleg sapkára gondolunk, hanem egy jó karácsonyi filmre! Végül is mi más tehetné szebbé és emlékezetesebbé az ünnepet mint egy olyan történet, ami egyszerre fakaszt könnyeket és mosolyokat?

Kinek ajánljuk?

Ismerősöknek és nem túl közeli barátoknak, akik felé ki akarjuk fejezni szimpátiánkat.

Mit üzen?

„A karácsony az életet széppé tevő dolgok ünnepléséről szól.“

 

5: Egy ajándék, ami javítja a másik életminőségét

Tudod mi a modern élet lényege? Biztos most olyanokat sorolsz, hogy szerelem, barátság, új felfedezések, és ezek tényleg nagyszerűek, de az a helyzet, hogy a jó válasz a technológia. Tehát miért is ne adhatnál ajándékba egy hordozható powerbank-et?

Kinek ajánljuk?

Bárki számára hasznos, de a műszaki kütyük általában a férfiaknak okoznak igazán örömet. Meg persze a geek csajoknak.

Mit üzen?

„Szeretnélek megkímélni attól a kínos élménytől, hogy egy idegentől mobiltelefont kelljen kölcsönkérned.“

 

6: Egy ajándék, ami összehozza az embereket

Ki ne szeretne néha kvízjátékot játszani? Egy jó kvízkönyv remek szórakozás és kiváló ajándék!

Kinek ajánljuk?

Nőknek, férfiaknak, olvasni szerető, kiváncsi gyerekeknek, szellemi frissességüket megőrizni akaró időseknek és szinte bárki másnak is.

Mit üzen?

„Töltsünk együtt még több időt!“

 

7: Egy ajándék, ami kellemesebbé teszi az éjszakákat és a nappalokat

Egy Napsie matrac (szeretnénk karácsonyra a legtöbbet eladni belőle!) A jó alvás talán a legjobb ajándék, amit egy szeretett embernek adhatsz. Ez a matrac nem csupán nyugodt és felfrissítő alvást, de elegendő energiát is ad a tulajdonosának az év minden napján. Kell ennél több?

Kinek ajánljuk?

A Napsie matrac bárki számára tökéletes ajándék. Pont. De talán érdemes olyan embernek adni, aki a legközelebb áll hozzád, mert ha olyan valakit lepsz meg vele, akit alig ismersz, az félreértésre adhat okot.

Mit üzen?

„Nagyon szeretlek, és a lehető legjobbat akarom neked.  Napsie.” Említettük már, hogy ezen az oldalon Napsie matracokat értékesítünk? :)

 

8: Egy ajándék, ami nélkülözhetetlen a téli estéken

Ismét nem egy takarót vagy egy különösen meleg pizsamát ajánlunk. Hanem egy éves Netflix-előfizetést, amivel az ágyad kényelméből nézhetsz számtalan filmet, amikor csak akarsz. Plusz egy ötlet:  ajándékozz mellé egy csomag forró csokit is J

Kinek ajánljuk?

Közeli barátoknak és a szeretteidnek, de bárki örülni fog neki, aki szeret filmeket nézni! Ha pedig a barátnődet/pasidat leped meg vele, együtt osztozhattok az élményen. Nyerő helyzet mindenki számára!

Mit üzen?

„Legyen minden estét meleg és kényelmes egy jó film és egy bögre finom, forró csoki társaságában!“

 

És néhány további ötlet

Darth vader bögre  – mert ez idén megúszhatatlan

iPhone lencse – új szintre emeli az Instagram-élményt

Google gukker  –  a virtuális valóság megtapasztalásának legegyszerűbb módja

Kártyajátékok – ideje az Uno világán túllépni, és nagyobb választékból meríteni itt

Amazon ajándékkártya – a tökéletes ajándék kiválasztásának lehetősége az ajándékozott kezébe kerül