Mi teszi a Napsie matracokat különlegessé?

Veled is megtörtént, hogy bementél egy matracokat árusító üzletbe, és összezavarodtál az ott kapható több száz matractól? Valószínűleg komoly stresszt okozott kiismerni a hatalmas kínálatot, de aztán beláttad, hogy nem tudod, melyik matrac lenne számodra a legmegfelelőbb... Most ne stresszeld magad, dőlj hátra, és olvass tovább!

Mit kínálunk mi, amit máshol nem találsz?

A szakértelmen felül több éves iparági tapasztalattal rendelkezünk, 4 országban több ezer boldog vevő használja a termékünket, és a rétegek tökéletes kombinációjának köszönhetően menő nevünk (hajrá Napsie!) a lehető legjobb alátámasztást és kényelmet garantálja a tested számára. Végül is erre valók a matracok, ugye?

Egy matrac mind felett

Minden egyén számára létezik egy tökéletes és egyedi matrac, nem igaz? Tévedés! Az a helyzet, hogy az emberek 99%-a ugyanazt a matracot részesíti előnyben (prototípusokkal és tesztekkel ezt ellenőriztük).  Ezért mi egyetlen, csúcsminőségű matracot kínálunk többféle méretben.  Tökéletesnek hívjuk, mert úgy terveztük meg, hogy minden méretű és alakú ember számára a lehető legjobb alvást biztosítsa. A másik legjobb tulajdonsága pedig az ára, mivel úgy gondoljuk, hogy a jó alvást mindenki számára megfizethetővé kell tenni.

Életre keltett innováció

A Napsie matrac kényelmének egyik titka az adaptív habrugókból álló matracbelső, amelyet külön a Napsie számára fejlesztettek ki. Ezek a rugók a tér mindhárom irányába képesek mozogni, tökéletesen alkalmazkodnak bármilyen testalkathoz vagy alvási helyzethez, miközben mindig a megfelelő megtámasztás érzetét keltik. A matracbelsőt egy-egy réteg kényelmes támasztóhab és nyomáscsökkentő memóriahab borítja, amelyek testre szabott kényelmet biztosítanak a tested számára. A felhasznált anyagok rendkívül tartóssá teszik a matracot, ami biztosítja annak hosszú élettartamát. Az átgondolt matracszerkezetet a stílusos és hipoallergén huzat teszi teljessé. Jóllehet mindez nagyon tudományosan hangzik, a végeredmény azonban a rendkívüli kényelem. 

Próbáld ki!

Mivel nem a levegőbe beszélünk, kapsz tőlünk 101 éjszakát, hogy a Napsie matracot a hálószobádban kipróbáld. Kockázat és extra költségek nélkül: ha nem vagy elégedett, elszállítjuk tőled a matracot, és visszafizetjük a vételárat.  Ha pedig megtartod, 10 év garanciát kapsz hozzá.

Hogy miért a Napsie? Miért ne?  Beleadtuk minden tudásunkat, tapasztalatunkat és a lelkünket. Elégedett vevőink visszajelzései bizonyítják, hogy jó munkát végeztünk. További információkra van szükséged? Matracunkról minden fontos részletet megtudhatsz, ha ide kattintasz >