A szépítő alvás - mítosz vagy valóság?

Tudod, hogy egyesek miért néznek ki állandóan olyan jól? Sok szakértő szerint azért, mert nem sajnálják az időt az alvásra... Veled mi a helyzet ezen a téren? Te is hiszel abban, hogy az alvás tényleg szebbé tesz? Csak mert ez az igazság, és ha eddig kételkedtél, ideje elhinned! Az alábbi 6 érv biztosan meggyőz majd...

1: A jó alvás eredményeként kevesebb ránc képződik az arcon

És nem azért, mert álmodban kevesebbet grimaszolsz (ha rémálmod van, vagy nagyon szépet álmodsz az arcod ugyanúgy tükrözi ezt, mintha ébren élnéd át a vonatkozó érzelmeket). A kevesebb ránc oka az új kollagén, ami alvás közben termelődik a bőrben, és ami ellenállóbbá teszi azt a megereszkedés szokásos tényezőivel, azaz a környezeti hatásokkal vagy az öregedéssel szemben.

Említettük már, hogy a Napsie matracok ráadásul még a derékfájdalmakat is segítenek csökkenteni?

2: Az alvás szebbé teszi a szemeket

Néztél már tükörbe egy átdorbézolt éjszaka után? Ijesztő volt, ugye? Felpuffadt szemek, sötét karikák, véreres szemgolyók és furcsa piros foltok a szem körül... Kevesen találják ezeket vonzónak. A jó hír az, hogy az elegendő alvás eltünteti ezeket a problémákat (és még számos másikat is, amelyekről az alábbiakban olvashatsz többet).

Arról nem is beszélve, hogy egy Napsie matracon általában sokkal könnyebb jobban és többet aludni.

3: A jó alvás megszépíti az arcszínt

A ragyogó bőr egészséget és szépséget sugároz, sokak szerint már önmagában szebbé tesz. Ez persze ízlés kérdése, az viszont tény, hogy ha nem alszunk eleget, kevesebb vér áramlik az arcunkba, aminek az eredménye a fakó, színtelen bőr.

Kinek hiányzik ez? Hasznos tudni, hogy a Napsie a legjobb minőségű anyagokat használja, hogy a lehető legszebbre aludhasd magad. Mi szóltunk.

4: A jó alvástól a haj is jobban nő

Gondoltad volna, hogy nem az arcod az egyetlen olyan testrész, amely jobban néz ki, ha eleget alszol? A hajad is pont így van vele. A kevés alvás egyszerűen túlságosan romboló hatású: hajhullást, töredezett hajvégeket és fakó hajszínt eredményezhet. Nem lehet véletlen, hogy a fodrászok székei olyan kényelmesek. Biztosan segíteni akarnak, hogy behozhassuk bennük az alváslemaradásainkat.

Tudtad, hogy a Napsie matracok élvonalbeli memóriahabból készültek, amin igazi élvezet az alvás? Ennek persze semmi köze a hajadhoz, de szerettük volna, ha tudod.

5: A megfelelő mennyiségű alvás segít az egészséges testsúly megőrzésében

Nincs semmi rossz abban, ha a kifutók és a divatvilág manapság oly sokat látható csontkollekcióihoz képest több kilót cipelünk magunkon, de az egészséges testsúlynak van egy felső határa, amelyet átlépve már esztétikai és egészségügyi problémákkal is számolnunk kell. Ha a túlsúlyunktól meg akarunk szabadulni, érdemes az alvást is segítségül hívni. Az alváshiány stresszt okoz, a stressz pedig hízáshoz vezet. Ennyire egyszerű.

Talán az is érdekelhet, hogy a Napsie matrac szinte minden alakú és testsúlyú ember számára tökéletes választást jelent.

6: Az emberek vonzóbbnak találnak, ha eleget alszol

Azok, akik eleget alszanak, általában többet mosolyognak mint a fáradtak emberek. Ez biztosan nem jelent újdonságot. De amit talán még te sem tudsz, hogy a mosolygósabb embereket mások vonzóbbnak találnak, és már vissza is kanyarodtunk az alvás szebbé tesz kijelentéshez.

No meg a Napsie-hoz. Tudjuk, hogy életed egyik legjobb választását hoztad, amikor  megszeretted a Napsie-t. J