Photo
Video

Jumbo takaró

SKU: 99-1000225762
A Napsie Jumbo takaró egy puha ölelést biztosító partner, amely a bolyhos megjelenésével tökéletesen illik minden otthonba, a hatalmas 6m2-es méretének köszönhetően az egyik legnagyobb takaró a piacon, mégis mosógépben mosható. Egy elegáns fekete dobozban érkezik, amely egyedi csavarral rendelkezik - az alján egy nyomtatott Ludo társasjátékot találsz, akár 6 fő részére. Fogj egy kockát, és kezdődhet a játék!
Jumbo takaró
37 999 Ft
Ingyenes szállítás
Raktáron. Várható szállítás: akár 5 munkanap
 • Nagy méret

  Nincs több harc a takaró miatt. Jumbo takarónk 6m2-es. Elég egy egész családnak és még többnek is.

 • Puha és kényelmes

  Az otthonosság megtestesítője. A Jumbo takaró puha, bársonyszerű anyagból készült, amely meleg ölelésbe borít.

 • Szép doboz társasjátékkal

  Egy gyönyörű, elegáns, fekete dobozba csomagolva, szórakoztató kiegészítéssel. Az alján egy 6 személyes Ludo társasjátékot találsz, valamint papírból kivágott figurákat.

 • Teljesen mosógépben mosható

  Egyszerű és stresszmentes. A Jumbo takaró nagy méretei ellenére mosógépbarát. Mosd a mosógépben 30°C-on, és a tisztítás el van végezve.

 • Két szín

  Perfect for any interior, the Jumbo Blanket comes in two colors: ivory cream and ash gray. A Jumbo takaró két színben kapható: elefántcsont és hamuszürke.

ÓRIÁSI MÉRET ÓRIASI BOLDOGSÁGÉRT

A takarók nem csak tökéletes ölelkezési. Segítenek a csend és a nyugalom érzésének kialakulásában is; lehetővé teszik a test ellazulását, csökkentik a stresszhormonok szintjét és serkentik a szerotonin felszabadulását. Tehát, ha már ennyi előnye van, miért ne tehetnénk ezt a varázslatos tárgyat a lehető legnagyobbá?

Jumbo takaró – ez a szuper kényelmes, szuper méretű 62 négyzetméteres takaró maga a tökéletesség!

A puha bársony anyagból készült Jumbo takaróink kellemesen könnyűek. Ideális, hogy melegen tartson, miközben hagyja lélegezni a bőrt. Két színben kaphatók: elefántcsont és hamuszürke, ami azt jelenti, hogy könnyedén kiegészítik az összes belsőépítészeti stílust.

Éjszakákon át keresi a tökéletes ajándékot a családjának vagy barátainak? A jó hír az, hogy megtaláltad - a Jumbo takarónk pontosan ilyen. Nem számít, hogy a családod szeret-e osztozkodni vagy sem, mindenkinek jut belőle. Nem kell aggódnod az ajándékcsomagolás miatt - takarónk egy mágnessel záródó, luxus fekete dobozban érkezik. A legizgalmasabb rész? Az alján találsz egy nyomtatott LUDO társasjátékot akár hat személy számára, az alján pedig kivágott játékfigurákat. Fogj egy kockát, és kezdődhet a családi móka!

A Jumbo takaróval a két világ legjobbját kapod. Az egyik legnagyobb takaró a piacon, mégis könnyen használható - teljesen mosógépbarát. Csak dobd be bármelyik normál méretű mosógépbe 30º-on, és már mehet is a tisztítás. Pihenhetsz és élvezheted a puha ölelést nyújtó barátodat anélkül, hogy aggódnod kellene a bonyolúlt tisztítása miatt. Nincs semmi gond, a puha ölelés mindent megold!

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK