Photo
Video

Napsie fedőmatrac

SKU: 99-1000232438

0/5 ()

5

%

4

%

3

%

2

%

1

%

Olvasd el a véleményeket

A Napsie fedőmatrac egyszerű megoldás a kényelem és az alátámasztás biztosítására bármilyen alvófelületen. Kiváló minőségű, 5 cm-es habszivacsból készült, amely kisimítja az alatta lévő egyenetlenségeket, így tökéletes választás a lakókocsiba, sátorba, lakóautóba, hajóra vagy kanapéra. A CleanEffect® kezelés poratka- és baktériumellenes védelmet, valamint extra légáteresztő képességet biztosít. A huzat levehető és mosható. Amikor nincs használatban, egyszerűen csavarja össze és rögzítse a pántokkal.

Napsie fedőmatrac
44 999 Ft -tól
Raktáron. Várható szállítás: akár 5 munkanap
 • Nagyszerű kényelem és alátámasztás a tested számára.

  A kétféle hab kombinációjának köszönhetően tökéletes egyensúlyt biztosít a puhaság és az alátámasztás között.

 • Sokoldalú használat

  Tökéletes bármilyen típusú alvóhelyre. Használhatod kültéren: kempingezéshez, glampinghez, lakókocsiban, jógaszőnyegként vagy kihúzható vagy sima, kanapén, földön alváshoz...

 • Könnyen összehajtható és szállítható

  Egyszerűen tekerd fel a fedőmatracot, és rögzítsd két fekete elasztikus pánttal. Feltekerve és rögzítve nagyon könnyű szállítani.

 • Levehető és mosható huzat

  A huzat levehető és mosható, így hozzájárul a jobb higiéniához.

 • Légáteresztő és friss

  Az Ecocell® hab és az AirX szövet kombinációja növeli a fedőmatrac légáteresztő képességét, ami azt jelenti, hogy az alvófelület friss és száraz.

Kényelmes alvás. Mindenhol.

A Napsie topper ideális bármilyen típusú alvóhelyre, kiváló minőségű 5 cm-es habszivacsból készült, amely nemcsak a kényelmet növeli, hanem teljesen megváltoztatja az alvást útközben. Kiegyenlíti az alulról érkező egyenetlenségeket, és tökéletes választás lakókocsiba, sátorba, lakóautóba vagy hajóra, de akár csak a kanapéra is, ha van, aki egy-két éjszakára nálad alszik.

 • 5 centiméter magas, kétféle habszivacsból készült

  A mag egy kiváló minőségű, kényelmes, tökéletesített 3 cm-es Ecocell® habból készült,, amely a kiváló alvási kényelem érdekében készült. Ennek a habnak a tetejére 2 cm Formacell® puha habot helyeztünk, amely tökéletes kényelmet biztosít. Tökéletesen idomul a tested alakjához.

 • Huzat - Antibakteriális, légáteresztő és mindig a megfelelő helyen van.

  A huzat felső oldala CleanEffect® kezeléssel ellátott, amely védelmet nyújt a poratka, a baktériumok és a kellemetlen szagok ellen....
  Az extra légáteresztő képesség és frissesség érdekében AirX hálót használtunk a fedőmatrac oldalai körül.
  Az alsó oldalon pedig speciális csúszásgátló pontok vannak, amelyek biztosítják, hogy a fedőmatrac a helyén maradjon.

 • Két elasztikus pánt

  Két kényelmes gumipánttal rendelkezik, így feltekerheted és rögzítheted a helyén. Amikor nem használod, egyszerűen tekerd fel és rögzítsd az elasztikus pántok segítségével. Minden készen áll arra, hogy elraktározd, és a fedőmatrac készen áll a következő nyaralásra vagy vendégségre.

MŰSZAKI ADATOK