Photo
Video

Napsie Ocean paplan

SKU: 99-1000218717

A különleges Ocean paplan, amely újrahasznosított, óceánból származó műanyagból készült, a következő lépés a fenntarthatóság útján. A paplan környezetbarát és rendkívül kényelmes.

Napsie Ocean paplan
32 999 Ft
Ingyenes szállítás
Raktáron. Várható szállítás: akár 5 munkanap
 • Az óceán megmentése

  Az Ocean paplan töltőszálak a Plastic Bank cég által újrahasznosított műanyagának felhasználásával készülnek, amelyet vezető megoldásként ismernek el az óceánban felhalmozódó műanyag megállítására, miközben segít a szegénységben élő embereknek egy jobb jövő építésében.

 • Tökéletes hőmérséklet

  A paplan töltelékét szigorú szigetelési szabványok szerint tervezték: ez biztosítja a meleg egyenletes eloszlását, csökkentve a hőmérsékletingadozást és a hideg részeket...

 • EU-ban készült

  A környezetbarát Ocean paplan az EU-ban - Észtországban - készül.
  A helyes gyártási folyamatnak, valamint az EU szabványoknak és előírásoknak megfelelően készül. Kiváló minőségű alapanyagokból készül, és nem tartalmaznak káros vagy mérgező anyagokat.

 • Teljesen mosható

  A paplan 60 fokos gépi mosásra alkalmas. Egyszerűen csak mosd ki az egész paplant otthoni mosógépedben 60 fokon, olyan hőmérsékleten, amely kimossa az összes atkát, baktériumot, foltot vagy szagot, amelyek esetleg ébren tartanak éjszaka.

 • Egyedi nyomon követhetőség

  Minden Suprelle® Blue márkájú újrahasznosított szálakkal töltött paplanon egyedi nyomonkövethetőségi számmal ellátott márkajelzés található, amely igazolja, hogy a termék licenc alapján készült, és megfelel a szigorú minőségi előírásoknak.

Alvással mentjük az óceánt

A Napsie Ocean paplan magjának töltete teljes egészében a tengerparttól 50 km-es körzetben összegyűjtött műanyagból készül, amelyet a tengerpartoktól, vízi utaktól és part menti területekről gyűjtöttek össze. A Plastic Bank, a tengerek védelme iránt elkötelezett szervezet, elősegíti a műanyag begyűjtését és méltányos kompenzációt nyújt, így anyagi támogatást nyújt a gyűjtőknek. A fertőtlenítés után a műanyag újjászületik, mint új értékes nyersanyagrost Suprelle® Blue, és tökéletes bolyhos paplan töltelékként használható. Könnyű és légies szál, ami azt jelenti, hogy alvás közben hűvös marad, így minden éjszaka olyan érzés, mintha egy felhőn aludnál.

Egy 140x200 méretű Napsie paplan gyártásához 61,95 műanyag palackot, egy nagyobb, 200x200 méretű paplanhoz pedig 87,81 műanyag palackot hasznosítottunk újra.

Tökéletes paplan

A Suprelle® Blue tökéletes, bolyhos és meleg paplan töltelékként használható, és tudományosan úgy fejlesztették ki, hogy megfelelő hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezzen. Könnyű és légáteresztő szálai biztosítják, hogy alvás közben hűvös maradjon, így minden éjszaka olyan érzés, mintha egy felhőn aludnál. Sőt, sokkal tovább megőrzi tökéletes alakját, mint más töltelékek. A csúcstechnológiás töltőszálak biztosítják, hogy a paplan egyenletes melegeloszlást nyújtson, csökkentve a hőmérséklet-ingadozást és a hideg részeket.

Pamut táska

Természetes pamutzsákban érkezik otthonodba, amely újra felhasználható tároló zsákként.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK