Photo
Video
-40%

Napsie Ocean párna

ID: 110073328 SKU: 110073328

A különleges Ocean párna, amely újrahasznosított, óceánból származó műanyagból készült, a következő lépés a fenntarthatóság útján. A párna környezetbarát és rendkívül kényelmes.

Napsie Ocean párna

Normál ár: 16 999 Ft


Akciós ár: 10 199 Ft

Ingyenes szállítás
Raktáron. Várható szállítás: akár 5 munkanap
 • Az óceán megmentése

  Az Ocean paplan töltőszálak a Plastic Bank cég által újrahasznosított műanyagának felhasználásával készülnek, amelyet vezető megoldásként ismernek el az óceánban felhalmozódó műanyag megállítására, miközben segít a szegénységben élő embereknek egy jobb jövő építésében.

 • Tökéletes hőmérséklet

  A kis, szinte láthatatlan cipzár lehetővé teszi, hogy a töltelék eltávolításával vagy hozzáadásával beállítsd a magasságot és a puhaságot, ami azt jelenti, hogy Ocean párnánk tökéletes bármilyen alvási pozícióhoz (has, hát vagy oldal). A párna szuper alátámasztással rendelkezik és a töltelék sokkal tovább megőrzi tökéletes alakját, mint más párnáknál...

 • EU-ban készült

  A környezetbarát Ocean paplan az EU-ban - Észtországban - készül.
  A helyes gyártási folyamatnak, valamint az EU szabványoknak és előírásoknak megfelelően készül. Kiváló minőségű alapanyagokból készül, és nem tartalmaznak káros vagy mérgező anyagokat.

 • Teljesen mosható

  A párna 60 fokos gépi mosásra alkalmas. Egyszerűen csak mosd ki az egész paplant otthoni mosógépedben 60 fokon, olyan hőmérsékleten, amely kimossa az összes atkát, baktériumot, foltot vagy szagot, amelyek esetleg ébren tartanak éjszaka.

 • Egyedi nyomon követhetőség

  Minden Suprelle® Blue márkájú újrahasznosított szálakkal töltött párnán egyedi nyomonkövethetőségi számmal ellátott márkajelzés található, amely igazolja, hogy a termék licenc alapján készült, és megfelel a szigorú minőségi előírásoknak.

Alvással mentjük az óceánt

A Napsie Ocean paplan magjának töltete teljes egészében a tengerparttól 50 km-es körzetben összegyűjtött műanyagból készül, amelyet a tengerpartoktól, vízi utaktól és part menti területekről gyűjtöttek össze. A Plastic Bank, a tengerek védelme iránt elkötelezett szervezet, elősegíti a műanyag begyűjtését és méltányos kompenzációt nyújt, így anyagi támogatást nyújt a gyűjtőknek. A fertőtlenítés után a műanyag újjászületik, mint új értékes nyersanyagrost Suprelle® Blue, és tökéletes bolyhos paplan töltelékként használható. Könnyű és légies szál, ami azt jelenti, hogy alvás közben hűvös marad, így minden éjszaka olyan érzés, mintha egy felhőn aludnál.

Egy Napsie párna gyártásához 34,2 műanyag palackot hasznosítottunk újra.

Tökéletes párna.

A Suprelle® Blue tökéletes bolyhos és támogató párna töltelékként használható, és tudományosan úgy lett kifejlesztve, hogy szilárd alátámasztást nyújtson a fejnek és a nyaknak. Könnyű és légies szálai biztosítják, hogy alvás közben hűvös maradjon, így minden éjszaka olyan érzés, mintha egy felhőn aludnál. Sőt, sokkal tovább megőrzi tökéletes formáját, mint más töltelékek. A csúcstechnológiás töltőszálak biztosítják, hogy párnája hosszú ideig kitartson és megőrizze eredeti megjelenését.

Pamut táska

Természetes pamutzsákban érkezik otthonodba, amely újra felhasználható tároló zsákként.

Említettük már, hogy hozzáadhatsz a töltelékhez vagy eltávolíthatsz belőle?

Van néhány tippünk, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a kényelemből - állítsd be a magasságot. A személyes preferenciák mellett ellenőrizd, hogy mennyire kemény a matracod. A keményebb matracon a párnának egy kicsit magasabbnak kell lennie, mint a puhábbon, mivel a test egy kicsit mélyebbre süllyed a matracba. Ha pedig oldalt alszol, tartsd szem előtt: minél szélesebb vállak, annál magasabb párna.
Fordítsd, forgasd, szorítsd, amennyire csak szeretnéd. A párna mindent kibír és minden alvási pozícióhoz alkalmazkodik.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK