Photo
Video

Napsie paplan

SKU: 99-1000072363

Tökéletes paplan minden évszakban

Válassz méretet:

80X200 cm

  • 21 999 Ft

Az édes álmok takarója

A Napsie paplan bámulatosan puha, ölelő és könnyű. Ráadásul rendkívül kényelmes is, így nagyon nehéz elválni tőle.

 

100% ORGANIKUS PAMUT

A paplan anyagául választott 100% organikus pamut puha, lélegző és hipoallergén. Elősegíti a levegő áramlását és kiváló hőszabályozó tulajdonságainak köszönhetően minden évszakban megfelelő takaró.

A paplan tulajdonságai

A tökéletes alvási környezet

A Napsie paplan ideális mikroklímát hoz létre a tested körül, ami miatt jó melegnek érzed télen, és szellősen könnyűnek nyáron. Pelyhes puhasága és kényeztető ölelése egész évben tökéletes alvási kényelmet biztosít számodra.

Csúcsminőség tőlünk neked

  • Tökéletes hőmérséklet

    A pelyhes és meleg paplant szereted? Vagy inkább a könnyűt és szellőset? Egy olyan négyévszakos paplant készítettünk számodra, ami mindezeket tudja, így mindig pont kellemes hőmérsékletet biztosít a testednek.

  • Élvonalbeli töltet

    Paplanunkat speciális, hipoallergén mikroszálakkal töltöttük meg, amelyek remek hőszabályozási tulajdonságaikkal rendkívül kényelmessé teszik számodra az alvást. Ezek a puha és könnyű szálak úgy melegítenek, hogy te alvás közben nem érzed a paplant nehéznek.

  • Könnyű kezelni

    A Napsie paplan 40°C-on mosógépben mosható. A töltet egyenletesen oszlik el a paplan belsejének zsebeiben, így a mosás után sem csomósodik.

Minden, ami a kényelmes alváshoz kell