Photo
Video

Napsie párna

SKU: 110035663

Puhaság és kényelem minden pozícióban.

  A párna mérete: 50x70cm.

 • 7 999 Ft
 • A természet érintése

  A bambuszból készült viszkóz szálak frissen és szárazon tartják a párnádat alvás közben és ráadásul még egészséges is. Amit még imádunk benne, hogy 100%-ban lebomló anyag.

 • Soha nem melegszik túl

  Ami biztos, hogy hűvösben a legjobb aludni. A Napsie párna teljesen légáteresztő, így télen és nyáron is tökéletes.

 • Puha és kényelmes

  A felhasznált anyagoknak köszönhetően a párna kivételesen puha, de mégis megfelelő alátámaszást nyújt ott, ahol a leginkább szükséges. Sőt, a magasságát igény szerint állíthatod.

 • Elmossuk a poratkákat

  A higiénia nagyon fontos, még akkor is ha nem szenvedsz allergiában. Az egész Napsie párna 60 °C-on mosható.

 • Könnyű vásárlás/h6>

  Fizess lehetőségeid szerint, úgy, ahogy neked kényelmes. Készpénzzel vagy bankkártyával közvetlenül a futárnak.

Nagyszerű alvás egyszerűen

Rengeteget kipróbáltunk - minden fajta párnát, ami létezik. Aztán rájöttünk: minél egyszerűbb, annál jobb. Az egyszerű belsőt továbfejlesztett mikroszálakkal töltöttük meg, melynek köszönhetően a párna pihe-puha és légáteresztő. Egy pici, alig észrevehető cipzárral láttuk el, hogy a párna magasságát saját igényeid szerint állíthasd be. Ennyi az egész.

 • A párna vonzó oldala

  A puha huzat töltete nagyszerű Wellsleep® mikroszálból készült (még a sportruházat gyártók körében is népszerű, hogy egyet említsünk a sokrétű felhasználás közül ) ,amely könnyű és selymes tapintású, tollpihe érzését nyújtó anyag. Számunkra a legfontosabb tulajdonsága, hogy légáteresztő és rendkívül tartós. Ez a könnyű mikroszál a bambusz szálakkal ötvözve segít az éjszakai izzadtságot pillanatok alatt eltüntetni, valamint hűsítő érzést nyújt alvás közben. Sőt, a párna sokkal tovább megtartja eredeti formáját.

 • Mi a megfelelő magasság?

  Van néhány tippünk, ami segíthet beállítani a kényelmes magasságot. Saját igényeid mellett érdemes figyelembe venni, hogy milyen a matracod. Keményebb matracon a párna legyen egy kicsit magasabb, míg puhább matracon alacsonyabb, mert azon a tested jobban besüpped. Ha az oldaladon szeretsz aludni, csak igazítsd a vállad szélességéhez: szélesebb vállak, magasabb párna. Ennyi az egész :)

 • Mondtuk már, hogy a párna mosható?

  Egyszerűen csak mosd ki az egész párnát otthoni mosógépben, 60°C-on. Ez a hőmérséklet eltávolít minden poratkát, baktériumot és kellemetlen szagot a párnádból, hogy nyugodtan aludhass. Jó éj(nap)szakát!

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Forgasd, pörgesd, ölelgesd

A párna mindenfajta használatnak ellenáll, és minden alvási pozícióhoz kényelmes.

Minden, ami a kényelmes alváshoz kell