Photo
Video

Napsie párna

Minden alvási pozícióhoz kiváló. Tökéletesen illik hozzád.
A párna mérete: 40 x 60 cm

 • Állítható magasság bármilyen alvási pozícióhoz
 • 12 999 Ft

Milyen?

Egyedülálló, megfordítható kialakításának és állítható magasságának köszönhetően mindenki számára tökéletes. Bármelyik oldalát is választod - a süppedősen ölelőt vagy a keményebbet -, minden éjszaka az igazak álmát aludhatod rajta.

 

100% organikus pamut huzat

A huzat anyagául választott 100% organikus pamut puha és hipoallergén. Elősegíti a szabad levegőáramlást, így a párna megfelelően szellőzik, ezért állandóan friss érzetet biztosít. 

Plüss mikroszálak

Mikroszálaink puha, párnázott felületet alkotnak biztosítva, hogy a gerinc számára megfelelő alátámasztás ölelő puhasággal párosuljon. Az eltávolítható töltetnek köszönhetően a párna magasságát a te saját igényeid szerint állíthatod be.

 

Alkalmazkodó memóriahabból

A memóriahab optimálisan osztja el a ránehezedő nyomást és alkalmazkodik a fejed, illetve a nyakad alakjához, így minden alvási pozícióban megfelelő alátámasztást biztosít, ami miatt ezt a párnát mindig kényelmesnek fogod érezni.

A párna tulajdonságai

Állítható magasság bármely alvási pozícióhoz

Háton,
Oldalt,
Hason?

Ez a párna tökéletesen alkalmazkodik az igényeidhez: cipzáras záródása lehetővé teszi, hogy szabályozd a töltet mennyiségét, és ezáltal a párna magasságát.

Alkalmas mindenféle
alvási pozícióhoz:

 • Hason
 • Hanyatt
 • Oldalt fekvéshez

A tökéletes párna mindenki számára

Megfordítható - válaszd ki a saját oldaladat

Választhatod a párna puhább vagy az erősebb kialakítású oldalát, így biztos lehetsz abban, hogy a nyakad és a fejed a szükséges alátámasztást kapja, bármennyit is forgolódsz álmodban.

Erősebb
 
 
 
 
Puhább

Csúcsminőség és innováció

 • Hűvös és szellőző

  A párnahuzat anyagául választott 100% organikus pamut puha és hipoallergén. Elvezeti a nedvességet, szabad utat enged a levegő áramlásának, így a párna mindkét oldala hűvös marad.

 • Minőségi töltet

  A mikroszálakat úgy terveztük, hogy számos igénynek és preferenciának megfeleljenek. Tulajdonságaik még a pehelyt is lepipálják: a többi töltethez képest puhábbak, hipoallergének és olyanok, mint a plüss.

 • Funkcionális dizájn

  A tervezéskor nem csak a párnánk külsejére, de annak funkcionalitására is ügyeltünk. Emiatt lett cipzáras záródású, hogy te szabadon beállíthasd a számodra kényelmes párnamagasságot.

Hogyan működik?

 • Rendeld meg online

  Néhány kattintással rendeld meg a neked tetsző Napsie terméket. Fizesd ki online vagy átvételkor.

 • Szállíttasd házhoz

  A megrendelt terméket 4-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk. A kiszállítás díja 9 997 Ft értékű vásárlásig 1 490 Ft, 9 998-19 997 Ft között 990 Ft, 19 998 Ft felett ingyenes.

 • Visszakapod a pénzed

  Ha nem nyerte el szívedet, semmi gond, küldd vissza 14 napon belül és mi visszatérítjük a vételárat. Nincsenek rejtett költségek.

Tökéletesen illik a Napsie párnádhoz: