VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Olvasd el, hogy mások mit mondanak a Napsie-ról.

4,65/5 (34)

Több > >
Ha látsz egy pipát egy vélemény mellett, ez azt jelenti, hogy azt egy valódi, általunk jóváhagyott Napsie vásárló írta. Mi hiszünk abban, hogy a segítőkész információk - legyenek azok jók vagy rosszak - mindenki számára elérhetőek kell, hogy legyenek, így mi soha nem módosítunk ezeken a véleményeken.

5

66.7%

4

29%

3

2.9%

2

0%

1

0%

MONDD EL NEKÜNK, MENNYIRE SZERETED A NAPSIE-DET!

Osztályzás*

Találatok 1-10 / 34

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Gábri Annamária, 42 éves

Hévízgyörk, HU

Tökéletes választás
Sokáig válogattam az online matracpiacon, hogy a rég esedékes matrac-cserét a legjobban abszolváljam. Sikerült! Emlékszem, amikor rátaláltam a napsie reklámjára, hosszú percekt töltöttem azzal, hogy újra és újra elolvastam. Nem hittem a szememnek, hogy megtaláltam A TÖKÉLETES MATRACOT! Megrendeltem, és 5! nap múlva pár mozdulattal kicsomagoltam, űrtechnika volt. A gyermekeim azonnal kipróbálták, és megkérdezték, melyikük szobájában alszom ezentúl, mert Ők bizony itt fognak éjszakázni!

Lilla

El sem hiszem
Bár 3 hetet kellett a matracra várni, komolyan, megérte! Baromi régi volt a matracom, hetek óta rosszul ébredtem, fájós háttal. Most meg 4 nap alatt semmi problémám a Napsie-t használva :)

Anita

Olyan, amilyennek írták
Korábban ortopéd matracom volt, furcsa volt a váltás, hogy itt a memóriahab miatt puhább a matrac egy kicsit felül. De ha többször alszol rajta, tényleg sokkal kényelmesebb, nem alszom el az izmaimat, mert túl kemény lenne az ágy.

Mónika

Kényelmes, jól alszom rajta
Nagyon jó a matracon feküdni, kifejezetten nekem találták ki.

Dávid

Nagyon kényelmes
Tökéletes az ár-érték aránya, örülünk neki, hogy a Napsie mellett döntöttünk a párommal. 3 hete használjuk, és néhány nap után elmúlt a hátfájása, én is nagyon jól alszom rajta, ennél nem is kell többet mondani szerintem.

Laci

Pont jó
Gondolkoztam rajta néhány napot, mennyire higyjek a szövegeknek, végül a hosszú próbaidőszak miatt megrendeltem. Most 1 hónap után nem hiszem, hogy kell az a 101 nap, pont jó, nekem való a matrac, nem is puha, nem is kemény.

Kriszti

Super :)
Augusztus végén kaptam meg a matracot, ráadásul már 5 nappal a rendelés után :) Szuper aludni rajta, ágyat sem vettünk végül, mert így jobban elférek a fekvőgalérián, és egyáltalán semmi baja nem lett a huzatnak a deszkán. Tuti vétel volt :)

Molnár Ferenc

Már nem fáj a derekam :)
Amióta megvásároltam át tudom aludni az éjszakákat és nem érzek derékfájdalmat, mint a korábbival. Ez volt a vásárlás fő oka, úgyhogy most nagyon boldog vagyok hogy bevált. Az első néhány alkalommal még szokni kellett, de kb. 4-5 nap után már nagyon kellemes volt és azóta is az. Ezen kívül külsőre is tetszetős a matrac és a huzata is. Ami negatívum, hogy erős, kellemetlen szaga volt a matracnak nem csak a kicsomagolást követően, hanem még most, közel 2 hét után is érezhető sajnos. Remélem ez idővel elmúlik majd teljesen. A másik ami fura a számomra, hogy a huzat nem teljesen feszes a matracon. Ha behajlítom a lábam majd kinyújtom a matracon, akkor képes felgyűrni a huzatot. Ilyet korábban még sosem tapasztaltam más matracnál. Ez nem tetszik. Összességében elégedett vagyok és mindenkinek ajánlom.

Mária

Új Napsie matrac
Ősszel rendeltem a fiamnak egy Napsie matracot. Most mi is elhatároztuk a férjemmel, hogy veszünk magunknak egyet. Rendeltem egy újat és ez is ugyanolyan jó. Sokkal jobban alszunk és nehéz felkelni belőle reggel.

Ildikó

vélemény
Elégedett vagyok.

Találatok 1-10 / 34

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4