VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Olvasd el, hogy mások mit mondanak a Napsie-ról.

4,79/5 (100)

Több > >
Ha látsz egy pipát egy vélemény mellett, ez azt jelenti, hogy azt egy valódi, általunk jóváhagyott Napsie vásárló írta. Mi hiszünk abban, hogy a segítőkész információk - legyenek azok jók vagy rosszak - mindenki számára elérhetőek kell, hogy legyenek, így mi soha nem módosítunk ezeken a véleményeken.

5

80%

4

19%

3

1%

2

0%

1

0%

MONDD EL NEKÜNK, MENNYIRE SZERETED A NAPSIE-DET!

Osztályzás*

Találatok 1-10 / 100

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Anita

Olyan, amilyennek írták
Korábban ortopéd matracom volt, furcsa volt a váltás, hogy itt a memóriahab miatt puhább a matrac egy kicsit felül. De ha többször alszol rajta, tényleg sokkal kényelmesebb, nem alszom el az izmaimat, mert túl kemény lenne az ágy.

Gábri Annamária, 42 éves

Hévízgyörk, HU

Tökéletes választás
Sokáig válogattam az online matracpiacon, hogy a rég esedékes matrac-cserét a legjobban abszolváljam. Sikerült! Emlékszem, amikor rátaláltam a napsie reklámjára, hosszú percekt töltöttem azzal, hogy újra és újra elolvastam. Nem hittem a szememnek, hogy megtaláltam A TÖKÉLETES MATRACOT! Megrendeltem, és 5! nap múlva pár mozdulattal kicsomagoltam, űrtechnika volt. A gyermekeim azonnal kipróbálták, és megkérdezték, melyikük szobájában alszom ezentúl, mert Ők bizony itt fognak éjszakázni!

Lilla

El sem hiszem
Bár 3 hetet kellett a matracra várni, komolyan, megérte! Baromi régi volt a matracom, hetek óta rosszul ébredtem, fájós háttal. Most meg 4 nap alatt semmi problémám a Napsie-t használva :)

Mónika

Kényelmes, jól alszom rajta
Nagyon jó a matracon feküdni, kifejezetten nekem találták ki.

Dávid

Nagyon kényelmes
Tökéletes az ár-érték aránya, örülünk neki, hogy a Napsie mellett döntöttünk a párommal. 3 hete használjuk, és néhány nap után elmúlt a hátfájása, én is nagyon jól alszom rajta, ennél nem is kell többet mondani szerintem.

Laci

Pont jó
Gondolkoztam rajta néhány napot, mennyire higyjek a szövegeknek, végül a hosszú próbaidőszak miatt megrendeltem. Most 1 hónap után nem hiszem, hogy kell az a 101 nap, pont jó, nekem való a matrac, nem is puha, nem is kemény.

Kriszti

Super :)
Augusztus végén kaptam meg a matracot, ráadásul már 5 nappal a rendelés után :) Szuper aludni rajta, ágyat sem vettünk végül, mert így jobban elférek a fekvőgalérián, és egyáltalán semmi baja nem lett a huzatnak a deszkán. Tuti vétel volt :)

Molnár Ferenc

Már nem fáj a derekam :)
Amióta megvásároltam át tudom aludni az éjszakákat és nem érzek derékfájdalmat, mint a korábbival. Ez volt a vásárlás fő oka, úgyhogy most nagyon boldog vagyok hogy bevált. Az első néhány alkalommal még szokni kellett, de kb. 4-5 nap után már nagyon kellemes volt és azóta is az. Ezen kívül külsőre is tetszetős a matrac és a huzata is. Ami negatívum, hogy erős, kellemetlen szaga volt a matracnak nem csak a kicsomagolást követően, hanem még most, közel 2 hét után is érezhető sajnos. Remélem ez idővel elmúlik majd teljesen. A másik ami fura a számomra, hogy a huzat nem teljesen feszes a matracon. Ha behajlítom a lábam majd kinyújtom a matracon, akkor képes felgyűrni a huzatot. Ilyet korábban még sosem tapasztaltam más matracnál. Ez nem tetszik. Összességében elégedett vagyok és mindenkinek ajánlom.

Mária

Új Napsie matrac
Ősszel rendeltem a fiamnak egy Napsie matracot. Most mi is elhatároztuk a férjemmel, hogy veszünk magunknak egyet. Rendeltem egy újat és ez is ugyanolyan jó. Sokkal jobban alszunk és nehéz felkelni belőle reggel.

Ildikó

vélemény
Elégedett vagyok.

Találatok 1-10 / 100

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10