VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Olvasd el, hogy mások mit mondanak a Napsie-ról.

4,74/5 (27)

Több > >
Ha látsz egy pipát egy vélemény mellett, ez azt jelenti, hogy azt egy valódi, általunk jóváhagyott Napsie vásárló írta. Mi hiszünk abban, hogy a segítőkész információk - legyenek azok jók vagy rosszak - mindenki számára elérhetőek kell, hogy legyenek, így mi soha nem módosítunk ezeken a véleményeken.

5

74%

4

25.9%

3

0%

2

0%

1

0%

MONDD EL NEKÜNK, MENNYIRE SZERETED A NAPSIE-DET!

Osztályzás*

Találatok 1-10 / 27

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Matilda, 45 éves

2018. 02. 22.

Tökéletes
Megbízható rendelés, és szállítás. Nagyon jó, ötletes a kicsomagolás. Tetszik, hogy minden fajta ágyfelületen lehet használni. Az is nagyon ütős, hogy több matrac tudása van egy matracban. Hát és derékfájdalmak, kimerítő alvások volt az oka a matrac cserénknek. Aki már átélt ilyet, tudja miről beszélek. Sanyarú helyzetünk felett viccelődtünk a párommal, hogy biztos öregszünk. Utánaolvastam mindennek, és eldöntöttük a matraccserét. Nehéz volt a 24 órát kivárni. Az egészségi, alvási problémák elmúltak. Egyébként, az első hónap után a lányunk matracát is kicseréltük. 2016 decemberétől használjuk, nem bántuk meg ezt a befektetést a nyugodt alvásba.

Csilla, 35 éves

Debrecen, HU

2017. 05. 19.

IMÁDOM
Kicsit féltem, hogy több időt vesz igénybe, mint 5 nap mire elhozzák Debrecenig, de minden rendben és időben érkezett meg. Több mint 1 hónap használat után bátran ajánlom mindenkinek!

Tősér Zoltán, 47 éves Igazolt Napsie vásárló

Nagykáta, HU

2017. 01. 18.

Egyszerűen remek:-)
Hajnalcsillaghoz hasonlóan jártam el a franciaágyammal. Sajnos az MPL hibájából a futárnak nem tudtam kártyával fizetni,be kellett mennem a postára és onnan elhozom ezt a nem kis csomagot,ami ugyan könnyű,de terjedelmes. Hazaérve ezután már minden könnyen ment.A kicsomagolás pillanatok alatt megtörtént,a helyére került a gyönyörű matrac és kipróbálva minden haragom elszállt ami a szállítása során ért. Rendkívül kényelmes,nagy élmény rajta feküdni,aludni. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki egy jó ár-értékarányú matracot szeretne vásárolni. Amit már most a vásárlás után pár héttel tudok,hogy ez a matrac nem fog visszakerülni a feladójához:-)

Hajnalcsillag, 51 éves Igazolt Napsie vásárló

Tatabánya, HU

2017. 01. 04.

Nagyon esztétikus és igazán kényelmes a NAPSIE matrac.
Az ágyneműtartós franciaágy felső részét levettük és mindent lefejtettünk egészen a fa részéig, /steppelt kárpit, szivacs, vastag filc és a banellrugó/, ezt követően a sima fa részre visszatűztük a 100% állapotban lévő steppelt kárpítot. Így meg lett a matrac helye és megmaradt az ágyneműtartó is. Megérkezett a matrac, amit nagyon könnyű kibontani. Megvártuk a 24 órát és nagy várakozással próbáltuk ki. A matrac esztétikus, kényelmes, minden igényt kielégít. Nyugodtan vásárolhatjátok, csak jót tudunk róla írni. Az ágy tetejét ugyan úgy fel tudjuk emelni/hajtani, mint "franciaágy korában",tehát nem kell levenni a matracot ahhoz, hogy felhajtsuk a tetejét. Szóval mi nagyon örülünk a saját "alapozó ötletünknek" is de a matracnak még jobban. Hajnalcsillag

Kovács Levente, 29 éves Igazolt Napsie vásárló

Debrecen, HU

2017. 01. 02.

Gyors, minőségi
4 napon belül megjött a matracom, nem kellett fizetnem semmit a szállításért, másnap este már aludtam is rajta... :)

Peti, 23 éves Igazolt Napsie vásárló

Budapest, HU

2016. 12. 15.

Teljes a lakásunk
Párommal vettünk múlt hónapban Napsie matracot, mert már elegünk volt a kinyitható kanapéból, bátran ajánlom másnak is :)

Kozma Ákos, 20 éves Igazolt Napsie vásárló

Csorna, HU

2016. 11. 27.

Egyszerűen meglepődtem,hogy ennyi múlik egy matracon
Abból a célból rendeltem a matracot még a nyár folyamán,hogy tegyek egy próbát mégis mit ér a 3 (!) éve tartó derékfájásomnak egy matrac. Azt kell,hogy mondjam nem az én döntésem volt,a környezetemben élők vettek rá,hogy egy próbát megér maximum visszaküldjük a 101 napos garancia alatt. 1-1,5 hónap telt el és a gerincfájdalom drasztikusan megszűnt. Le voltam és vagyok is döbbenve,hogy ilyen mértékben hatással volt az egészre,hozzá kell tennem hogy a 3 év alatt az utóbbi 1 év volt a kritikus,ugyanis alig bírtam mozogni. Köszönöm innen is a Napsie matracnak ezt a remek kis fekhelyet. Az életemet mentette meg Üdv: Ákos

Lili

2016. 11. 23.

Szerintem nagyon kényelmes
Nagyon egyszerű volt kicsomagolni, és egy éjszaka alatt teljesen kiugrotta magát. Korábbi matracomhoz képest sokkal kényelmesebb, ajánlom mindenkinek.

Imcsi, 55 éves Igazolt Napsie vásárló

Tata, HU

2016. 11. 11.

A tökéletes matrac
Jó rajta pihenni, kellemesen van kialakítva

Katalin, 52 éves

Budapest, HU

2016. 11. 07.

Nagyon jó
A fiam ajánlotta a matracot, és mondhatom, rendkívül kényelmes, nagyon jó választásnak bizonyult. Gyakran előfordult, hogy fájt a derekam, valószínűleg a régi matracom sem segített. De ez most a múlté, nagyon örülök, hogy megrendeltem!

Találatok 1-10 / 27

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3