VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Olvasd el, hogy mások mit mondanak a Napsie-ról.

4,79/5 (100)

Több > >
Ha látsz egy pipát egy vélemény mellett, ez azt jelenti, hogy azt egy valódi, általunk jóváhagyott Napsie vásárló írta. Mi hiszünk abban, hogy a segítőkész információk - legyenek azok jók vagy rosszak - mindenki számára elérhetőek kell, hogy legyenek, így mi soha nem módosítunk ezeken a véleményeken.

5

80%

4

19%

3

1%

2

0%

1

0%

MONDD EL NEKÜNK, MENNYIRE SZERETED A NAPSIE-DET!

Osztályzás*

Találatok 11-20 / 100

Anna

párna
Kivettem a puha töltetből, de még így is túl magas nekem a párna. Remélem mihamarabb megtalálom a megfelelő alvási pozíciót és nem fog reggelente fájni a nyakam.

Róbert

Paplan és párna
A paplan tényleg nagyon jó, de a párna sajnos nem nekem való.

Melinda

Szép paplan
A Napsie paplan a legjobb, amit valaha próbáltam. Nem fáztam és nem is volt melegem. Nagyon szeretem, hogy olyan könnyű. Csak egy problémája van, hogy reggel nem akarok kibújni alóla. 

Réka

párna
Nagyon kényelmes a párnán aludni, főleg ha valaki szereti a magasabb párnákat.

Peti

Teljes a lakásunk
Párommal vettünk múlt hónapban Napsie matracot, mert már elegünk volt a kinyitható kanapéból, bátran ajánlom másnak is :)

Kozma Ákos

Egyszerűen meglepődtem,hogy ennyi múlik egy matracon
Abból a célból rendeltem a matracot még a nyár folyamán,hogy tegyek egy próbát mégis mit ér a 3 (!) éve tartó derékfájásomnak egy matrac. Azt kell,hogy mondjam nem az én döntésem volt,a környezetemben élők vettek rá,hogy egy próbát megér maximum visszaküldjük a 101 napos garancia alatt. 1-1,5 hónap telt el és a gerincfájdalom drasztikusan megszűnt. Le voltam és vagyok is döbbenve,hogy ilyen mértékben hatással volt az egészre,hozzá kell tennem hogy a 3 év alatt az utóbbi 1 év volt a kritikus,ugyanis alig bírtam mozogni. Köszönöm innen is a Napsie matracnak ezt a remek kis fekhelyet. Az életemet mentette meg Üdv: Ákos

Csilla

IMÁDOM
Kicsit féltem, hogy több időt vesz igénybe, mint 5 nap mire elhozzák Debrecenig, de minden rendben és időben érkezett meg. Több mint 1 hónap használat után bátran ajánlom mindenkinek!

Csilla

IMÁDOM
Kicsit féltem, hogy több időt vesz igénybe, mint 5 nap mire elhozzák Debrecenig, de minden rendben és időben érkezett meg. Több mint 1 hónap használat után bátran ajánlom mindenkinek!

Matilda

Tökéletes
Megbízható rendelés, és szállítás. Nagyon jó, ötletes a kicsomagolás. Tetszik, hogy minden fajta ágyfelületen lehet használni. Az is nagyon ütős, hogy több matrac tudása van egy matracban. Hát és derékfájdalmak, kimerítő alvások volt az oka a matrac cserénknek. Aki már átélt ilyet, tudja miről beszélek. Sanyarú helyzetünk felett viccelődtünk a párommal, hogy biztos öregszünk. Utánaolvastam mindennek, és eldöntöttük a matraccserét. Nehéz volt a 24 órát kivárni. Az egészségi, alvási problémák elmúltak. Egyébként, az első hónap után a lányunk matracát is kicseréltük. 2016 decemberétől használjuk, nem bántuk meg ezt a befektetést a nyugodt alvásba.

Kovács Levente

Gyors, minőségi
4 napon belül megjött a matracom, nem kellett fizetnem semmit a szállításért, másnap este már aludtam is rajta... :)

Találatok 11-20 / 100